OKULUMUZDA HAC VE UMRE ETKİNLİĞİ

Okulumuz Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Ahmet Algan tarafından öğrencilerimize yaptırılan Kabe  resimleri okulumuz Kur'an Tilavet sınıfında sergilendi.

Daha sonra Reşadiye Camisi İmam Hatibi ve Yeşilyurt Genç Diyanet Temsilcisi Fatih Polat hocamız, okulumuzu ziyaret ederek maketleri yapan öğrencilerimize Hacda ve Umrede yapılan ibadeti Kabe'de imiş gibi öğrencilerimize birebir anlattı. Öğrencilerimizden aldığımız dönütlerde kendilerinin  bir ara Kabe'de oldukları hayaline kapılarak hocamızı dinlediklerini ifade ettiler.

Emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu etkinliği diğer öğrencilerimize de en kısa zamanda yapmayı planlıyoruz.

Rabbim Hacca ve Umreye gitmeyen ve gitmeyi arzulayan herkese en kısa zamanda gitmeyi nasip etsin inşallah

05.03.2024 95