Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kurumsallaşmasını tamamlamış, eğitim geleneğini ve kültürünü yakalamış, milli ve manevi değerlere bağlı,ülkemizin en iyi okulları arasında yer almaktır

Misyon: Çağımızın gerektirdiği bilgi, beceri ve yeteneklere sahip; kendini ifade edebilen,ahlaki gelişimini tamamlamış, milli ve manevi değerlerimize, kültürel mirasımıza sahip çıkan; bilgiye ulaşmayı, ulaştığı bilgiyi üretime çevirebilmeyi başarabilen bireyler yetiştirmektir

Başarılar: •Dinin birleştirici, huzur ve barış sağlayıcı gücünü kavrama. •Din eğitiminde okuyan,düşünen, sorgulayan öğrenci. •Bütün enerjimizi insanlığa hizmet için işbirlikçi eğitim •Yenilikçi , teknoloji ve gelişmeleri takip eden nesil •Takım çalışmasına inanan; ben değil, biz düşüncesi hakim olan birey •Toplumun ilgi ve ihtiyaçlarına cevap verecek dini bilgi ve birikim.

Saatler: 08:00-14:40
Isınma: Doğalgaz
Servis Bilgisi: Öğrenci servisleri tarafından sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tevfikileriihoo.meb.k12.tr

Adres - Çilesiz Mah. Ayvalık sk. No19 Yeşilyurt/MALATYA

Biyoloji Laboratuvarı :2
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri -

Adres - Çilesiz Mah. Ayvalık sk. No19 Yeşilyurt/MALATYA

Ulaşım Ulaşım öğrenci servisleri tarafından sağlanmaktadır. Öğretmenlerimiz kendi araçları ile okula gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine uzaklık 10 km, İlçe merkezine 5 km dir.